Snooki menetti neitsyytensä 14-vuotiaana: ”Se oli hirveää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -realitysarjasta tunnetuksi noussut Nicole ”Snooki” Polizzi on ollut otsikoissa huiman laihdutuksensa ansiosta. Neitokainen karisti vauvakilot ja on esitellyt painonpudotuksensa tuloksia ahkerasti nettikuvissaan.

Nyt 25-vuotias tähti on avautunut hieman nuoruudestaan, tarkemmin sanottuna neitsyytensä menettämisestä. Snooki kertoi YourTango-verkkosivustolle harrastaneensa seksiä ensimmäistä kertaa jo 14-vuotiaana, ja kuvailee kokemusta vähemmän upeaksi.

– Olin 14-vuotias. New Yorkissa ei ollut oikein muuta tekemistä kuin kokeilla asioita. Poika oli minua vanhempi. Luulin hänen pitävän minusta, mutta paljastui, että hän oli kusipää. Eli se oli hirveää, Snooki kertoi YourTango-verkkosivustolle.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa 2012 lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.