K-System rajussa hirvikolarissa – näin auto murskautui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin konemusiikin artisteihin lukeutuva Kimmo ”K-System” Kauppinen on Staran juuri saamien tietojen mukaan joutunut vakavaan hirvikolariin. Artisti selvisi rytäkästä pelkillä mustelmilla, mutta auto murskautui pahasti.

Kuva: K-System
Kuva: K-System

Onnettomuus sattui viime yönä keikkamatkalla. Tavoitimme suosikkiartistin hetki sitten puhelimitse.

– Hyvinkäältä moottoritietä olin tulossa, niin se tapahtui vähän ABC:n jälkeen. En ehtinyt jarruttaa ollenkaan, kun hirvi tuli eteen. Se oli lentänyt monta kymmentä metriä eteenpäin, K-System kertoi Staralle.

Onnettomuudessa olivat kaikki katastrofin ainekset, mutta eräs yksityiskohta kuitenkin pelasti artistin pahemmalta kohtalolta.

– Konepelti aukesi törmäyksessä. Se on syy miksi olen nyt tässä. Se heitti hirven eteenpäin eikä sisään. Sairaalassa otettiin sitten lasinsiruja naamasta ja käsistä.

Raju onnettomuus ei saanut artistia keskeyttämään parhaillaan käynnissä olevaa kiertuettaan, sillä hän nousee lavalle jo tänä iltana.

– Tänään mennään Lappeenrantaan keikalle, joka on Gigglin Marlinissa.

K-System tunnetaan pitkästä urastaan musiikin parissa, ja monet hänen hittikappaleistaan ovat nousseet klubien lisäksi myös kotimaisten radiokanavien soittolistoille. K-System tunnetaan myös aktiivisena remiksaajana, ja hän onkin ollut tuottamassa remiksejä esimerkiksi Anna Abreulle, Petri Nygårdille, Jannika B:lle, JS16:sta sekä kansainvälisille supertähdille DJ Tiestolle ja Judge Julesille.