Jaajo ja Maija saivat toisensa – suosikkijuontaja asteli alttarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suosituin suomalainen radiopersoona Jaajo Linnonmaa teki taannoin odotetun paluun radioaalloille pitkän tauon jälkeen. Aamulypsyn paluu sai niin suuren suosion, että Radio Suomipopin verkkosivusto kaatui valtavan yleisömassan alla.

Paluu radioon lienee yksi Jaajon uran kohokohdista, mutta eilen vietettiin erästä hänen yksityiselämänsä merkittävimmistä päivistä. Jaajo meni nimittäin naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Maijan kanssa Helsingin Johanneksen kirkossa.

Jaajon polttareita juhlittii jääkiekon MM-kisojen aikaan, kun hänet kaapattiin kesken Neljän tähden illallinen -ohjelmaa. Kosteat ja vauhdikkaat polttarit kestivät parin vuorokauden ajan ja niiden aikana Jaajoa kuljetettiin ympäri Etelä-Suomea muun muassa helikopterilla. Seurue nähtiin juhlimassa myös eräässä MM-ottelussa.