Realityhottis Louise Thompson on upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen realitysarja Made In Chelsea on saavuttanut kotimaassaan suuren suosion, ja sen tähdet saavat varsinkin saarivaltion lehdistössä runsaasti palstatilaa. Yksi sarjan näyttävistä tähdistä on Louise Thompson.

Nyt 22-vuotias realitytähti nähdään upeissa kuvissa, joissa hän mainostaa Boux Avenuen tuoreita bikineitä ja uima-asuja. Eräänlaisesta ”taskuvenuksen” maineesta kotimaassaan nauttiva Louise Thompson poseeraa kesäisissä otoksissa seksikkäissä bikineissä luksusjahdin kannella.

Made in Chelsea -realitysarja kuvaa rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää. Sarjan myötä tunnetuiksi ovat nousseet muun muassa Millie Mackintosh, Louise Thompson ja Alexandra Binky Felstead. Vuonna 2011 tähdet vierailivat ohjelman kuvausten myötä myös Suomessa, ja esimerkiksi Daily Mail -lehti uutisoi asiasta näyttävästi.