Jennifer Nicole Lee riisui synttärikuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee nousi tähdeksi, kun perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja ja hänestä tuli fitness-kaunotar ja alan kirjailija. Jennifer on sittemmin viihtynyt hyvin myös paparazzikuvissa.

Nyt Jennifer on juhlistanut 38-vuotispäiväänsä poseeraamalla alastonkuvissa, joista osassa hänet nähdään täysin ilman vaatteita. Intiimit paikat ovat luonnollisesti piilossa muun muassa kuntoiluvälineiden ja ilmapallojen takana.

38-vuotias Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Jokin aika sitten tähden valkoiset bikinit pettivät aalloissa, kun toinen olkain yllättäen irtosi. Jenniferin onnistui pelastaa tilanne viime hetkellä.