Holly Madisonin raskauskilot katosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehdestä tuttu kaunotar Holly Madison tuli vastikään äidiksi, mutta ikävien tapahtumien seurauksena hän voikin joutua yksinhuoltajaksi. Poikaystävä ja lapsen isä Pasquale Rotella saattaa nimittäin joutua vankilaan pitkäksi aikaa.

Ulkonäkörintamalla Hollylle kuuluu kuitenkin enemmän kuin hyvää. Madison on onnistunut laihduttamaan kolmessa kuukaudessa raskauskilonsa, minkä seurauksena hän on jo yllättävän timmissä kunnossa. Nyt kuuluisat kurvit nähdään bikinikuvissa, joissa julkkisneidolla on yllään pinkit bikinit.

Rotellan ja Madisonin on määrä astua avioliittoon 14. elokuuta. Tuomion toteutuessa Playboy-pupu joutuu kuitenkin viettämään linnalesken elämää pahimmassa tapauksessa jopa 14 vuotta. Pariskunnan muutaman kuukauden ikäinen esikoisen on nimeltään Rainbow Aurora Rotella, ja he haaveilevat yhteensä kuudesta lapsesta.