Teinisensaatio Isac Elliot: ”Pitää olla oma itsensä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen tämän hetken kohutuin laulajatulokas on 12-vuotias Isac Elliot, joka on valloittanut nuorten tyttöjen sydämiä paitsi Suomessa myös monissa muissa maissa. Stara tapasi nuoren lahjakkuuden YleX-konsertin backstagella.

Isacin 24. huhtikuuta julkaistu Wake Up World -albumi sisältää menevää ja tanssittavaa konepoppia, jossa kaikuu jälkiä suuren maailman popartistien tyylisuunnista. Levy myi kultaa jo ennen ilmestymistään. Elliot eroaa monesta muusta nuoresta lahjakkuudesta siten, että hänen uraansa on lähdetty jo alusta asti luotsaamaan suurin siveltimin ulkomaat mielessä.

– Kyllä me koko ajan tehtiin tätä levyä sillä ajatuksellä, että levy toimisi myös ulkomailla. Nyt olen saanut tosi paljon viestejä ja palautetta. New Way Home -biisi soi monessa maassa ja olen siitä iloinen. Me ollaan menty koko ajan askel kerrallaan eteenpäin, asiat ovat tapahtuneet itsestään, Isac kertoi Staralle.

– Saan apua levy-yhtiöltä, kavereilta ja perheeltä. He tukevat mua koko ajan. Osaan aika hyvin englantia, joten ulkomailla haastattelut ovat menneet hyvin. Mulle vaan sanotaan, että pitää olla oma itsensä ja sitä koitan olla. Olen myös käynyt katsomassa aika paljon eri keikkoja. Niihin lukeutuvat Kent, Billy Talent, Green Day, Elokuu ja esimerkiksi PMMP.