Mies kertoi saaneensa kiinni avaruusolentoja – poliisi pidätti heti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisiin päätyy alienkertomuksia, joissa ihmiset ovat kertomansa mukaan kohdanneet avaruuden asukkeja. Jotkut henkilöt yrittävät rahastaa hullutuksella ja väittävät napanneensa tällaisen olennon kiinni.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näin on tehnyt nyt eräs kiinalainen maajussi, joka väitti kohdanneensa viisi avaruusolentoa Keltaisella joella kolme kuukautta sitten. Yksi niistä oli hänen mukaansa kuollut yhteentörmäyksessä sähköaidan kanssa. Mr. Li -nimellä tunnettu mies oli asentanut aidan ottaakseen kiinni villikaneja.

Mies kertoi säilyttävänsä alienin raatoa jääkaapissaan. Kun Li tuli julkisuuteen asian kanssa, hänet pidätettiin. Shandongin provinssin poliisi piti hänen tarinaansa huijauksena ja yleisen järjestyksen häiritsemisenä. Li tunnusti kuulusteluissa, että alien oli todellisuudessa tehty kumista, uutisoi SCMP-sivusto.