Snoop Lion yllätti – haluaa saippuatähden musiikkivideolleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen rap-legenda Snoop Dogg tunnetaan nykyisin nimellä Snoop Lion. Mies teki vastikään reggae-henkisen Ashtrays and Heartbreaks -yhteisdueton laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusin kanssa. Nyt mies yllättää paljastamalla erikoisen uuden ideansa.

Snoop Lion on aiemmin kertonut olevansa brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan suuri fani. Nyt The Sun -lehti uutisoi, kuinka rap-artisti haluaisi sarjan näyttelijättären Kym Marshin esiintyvän musiikkivideollaan. Lehden lähteiden mukaan Snoop Lion on myös käynyt keskusteluja Coronation Street -ohjelmassa esiintymisestä.

Kym Marshin esittämän Michelle Connorin kerrotaan olevan amerikkalaismuusikon lempihahmo. Snoop Lion toivoo, että brittinäyttelijätär lentäisi kesän aikana Los Angelesiin yhteisiä projekteja varten. Myös poplaulajana menestynyt Marsh saattaa lähteiden mukaan jopa laulaa jollain rap-artistin kappaleella. Marshin kerrotaan rakastavan Snoop Lionin ehdotusta yhteistyön tekemisestä.

41-vuotias Snoop Lion joutui viime vuonna vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset ovat poistaneet hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi taannoin esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja tämän johdosta Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.