Alessandra Ambrosio shoppaili meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman upeimmat kaunottaret esiintyvät aika ajoin eksoottisisssa kohteissa kuvatuilla mainosvideoilla ja -kuvissa. Eräs kuuluisimmista mallitähdistä on Alessandra Ambrosio, joka nähdään viikoittain upeissa bikini- ja alusvaatekuvissa.

Nyt Alessandra kuvattiin vapaa-ajallaan hänen ollessaan shoppailemassa ruokakaupassa yhdessä Anja-tyttärensä kanssa. Supermalli oli lähtenyt kauppaan arkisesti ilman meikkiä, ja samalla muutkin saivat huomata, etteivät supermallitkaan ole aina parhaimmillaan.

32-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.