Jodie Marshista seksikäs prätkätyttö

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittineitokainen Jodie Marsh on yksi kotimaansa tunnetuimmista realityjulkkiksista. Hänen rohkeita seksipaljastuksiaan on ehditty lukemaan useista julkaisuista. 34-vuotias tähti julkaisee usein sosiaalisessa mediassa seksikkäitä kuvia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt punapäästä bruneteksi muuntautunut Jodie Marsh on esitellyt Twitter-seuraajilleen tulevan moottoripyöräaiheisen kalenterinsa kuumia otoksia. Kuvissa silikonibeibe nähdään erilaisissa bikiniasuissa, jotka korostavat hänen muhkeita muotojaan.

Marsh harrastaa kehonrakennusta, mikä selittää erinomaisen fyysisen kunnon ja treenatut vatsalihakset. Kuvat on ottanut valokuvaaja Matt Sprake. Julkkistähti kertoo kalenterin tuottojen menevän hyväntekeväisyyteen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter