Terminator-tähti kiidätettiin mielisairaalaan – suljetulle osastolle!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Nick Stahl herätti taannoin ihmetystä katoamisillaan. Terminator 3 -elokuvan tähti joutui juuri äskettäin ongelmiin myös losangelesilaisessa erotiikkaliikkeessä. Hän nimittäin kosketteli itseään liikkeen tiloissa ja joutui sen takia pidätetyksi.

Nyt Nick Stahlin ongelmat ovat edenneet sille tasolle, että hänet vietiin suljetulle osastolle losangelesilaiseen sairaalaan. TMZ-sivuston mukaan huumeiden, alkoholin ja henkilökohtaisten elämän ongelmiensa kanssa taistellut mies kuljetettiin aamuyöstä psykiatriselle osastolle. Stahlin tilanteen yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa.

Paikallinen poliisipartio oli äskettäin tekemässä rutiinitarkastusta Los Angelesissa sijaitsevassa erotiikkaliikkeessä, kun he huomasivat Stahlin koskettelevan itseään. Näyttelijä pidätettiin säädyttömän käyttäytymisen johdosta. Sivuston mukaan Stahl päästettiin vapaaksi muutaman tunnin päästä pidätyksestä. Terminator-tähden kerrotaan kommentoineen tapauksen olleen vain ”väärinymmärrys”.