Vauvan kokoiset burritot hämmentävät ravintolassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme toistuvasti uutisoineet pikaruokaloiden toinen toistaan överimmistä ruoka-annoksista, kuten Wendy’s-ravintolan yhdeksän pihviä ja 3.000 kilokaloria sisältävästä hampurilaisesta. Ei liene yllättävää, että suurin osa jättiläismäisiä annoksia tarjoilevista ravintoloista on amerikkalaisia.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Seattlelainen Gordito’s-ravintola tarjoilee jättiläismäisiä burritoja, ja ruokapaikalla onkin mielenkiintoinen keino osoittaa asiakkailleen annosten todellinen koko. Burritoja kuvaillaan pikkuvauvan kokoiseksi, ja tämä todistetaan valokuvilla. Asiakkailla on tapana kuvata annoksensa oman lapsensa vieressä.

Asiakkaat palkitaan seinälle päätyvistä yhteiskuvista ilmaisilla ruoka-annoksilla. Teemaan sopivasti, myös Gordito’s-ravintolan logossa nähdään jättikokoisella burritolla ratsastava pikkulapsi. Uutinen burritojensa kokoa vauvoihin vertaavasta ravintolasta levisi Reddit-yhteisöpalvelussa.