Historian rajuin Survivor-realitysarja: Kilpailijat alastomana viidakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmat ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana valloittaneet televisioruudut draamalta, ja joukkoon mahtuu myös monenlaisia selviytymisohjelmia. Survivor on suomalaisillekin tuttu formaatti, mutta se on kuitenkin pelkkää lasten leikkiä uutuussarjaan verrattuna.

Kuva: Discovery
Kuva: Discovery

Discovery-kanavalla nähtävä Naked and Afraid -sarja on nimensä mukainen, sillä sen 12 kilpailijaa viedään alastomana viidakkoon, jossa heidän tulee selviytyä pareittain kolmen viikon ajan ajan ilman mitään ylimääräisiä apuvälineitä, ruokaa ja juomaa. Alueella on runsaasti villieläimiä, kuten hyeenoja ja myrkkykäärmeitä.

Kuva: Discovery
Kuva: Discovery

Televisiosarjaa nimitetään mainospuheissa ”Selviytymissarjojen Mount Everestiksi”, ja nyt julkaistun trailerin perusteella määritelmä pitänee paikkansa. Sarjan ensimmäinen osa nähdään televisiossa Yhdysvalloissa tulevana sunnuntaina. Sarjan tuottaja Steve Rankin kiidätettiin kuvauksista sairaalaan, kun myrkkykäärme puri häntä, Daily News raportoi.