Kanye Westia epäillään narsistiksi – typerä moka haastattelussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Artisti Kanye West ei ole vaatimaton mies. Hän vertasi itseään äskettäin suurin taiteilijoihin ja visionääreihin, kuten Steve Jobsiin ja Picassoon. Hänen uusin Yeezus-albuminsa ensimmäinen single on nimeltään I Am God.

36-vuotias räppäri jatkoi kehuskeluaan taannoin New York Times -lehden haastattelussa, jossa hän kertoi merkitsevänsä kulttuurille samaa kuin edesmennyt Apple-moguli Steve Jobs teknologialle. Haastattelu on sittemmin herättänyt suuttumusta.

Tähden lausuntoja pidetään yleisesti typeryyden osoituksena. Entertaiment Weekly epäili esimerkiksi Westin kehuskelua oireena narsismista. Myös muut mediat iskivät tähteä sanallisesti.

– Fanien ei pitäisi ihmetellä hänen lainauksiaan, mutta sivulla kuusi esitetään kuusi typerintä asiaa, jotka West sanoi New York Timesin haastattelussa, kirjoitti New York Post -lehti.

– Kanye Westin pitää opetella hieman nöyryyttä, kirjoitti eräs fani Twitter-blogiinsa.

– Suorastaan tihkuu vaatimattomuutta, kirjoitti toinen ihailija palveluun.

Huono julkisuus tulee Westille pahaan aikaan, sillä hänen kerrottiin vastikään pettäneen kihlattuaan Kim Kardashiania kanadalaisen mallineitokaisen, Leyla Ghobaldin kanssa. Neitokaisen mukaan seksisuhde alkoi viime vuoden heinäkuussa. Kanyen kerrotaan jatkaneen suhdetta vielä senkin jälkeen, kun Kim oli saanut tietää olevansa raskaana.