Kanye Westin egosta ei kokoa puutu – näin markkinoitiin uutta levyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Kanye West on viime aikoina markkinoinut näyttävästi uutta Yeezus-albumiaan, eikä kampanjoinnista ole ainakaan näyttävyyttä puuttunut.

Kanye West on ripotellut uuden albuminsa mainoksia ympäri maailmaa. Kyseessä ei ole ihan pieni juliste, vaan talon rakennusten seiniin heijastettava videoinstallaatio, jossa West räppää pätkiä tuoreelta New Slaves -sinkkulohkaisultaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Massiivisia videomainoksia nähdään tällä hetkellä yli kahdessakymmenessä kaupungissa, ja niissäkin useassa eri paikassa. Kanye West päivittää uusia mainospaikkoja reaaliaikaisesti internetsivuilleen, Pitchfork raportoi. Suomessa ei ole toistaiseksi yhtään hänen mainostaan, toisin kuin naapurimaassamme Ruotsissa.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.