Yllätys haastattelussa: Will Smith suuteli poikaansa suulle – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen elokuvatähti Will Smithin poika Jaden Smith kertoi vastikään uskovansa avaruusolentoihin. Nuorukainen oli tarkistanut asian presidentti Obamalta, joka ei kuitenkaan myöntänyt eikä kieltänyt asiaa. Nyt Jaden on erikoisen tapahtumaketjun keskiössä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

14-vuotias teinitähti oli isänsä Will Smithin kanssa promoamassa kaksikon yhteistä uutuuselokuvaa After Earthia Thaimaassa, kun tilanne kääntyi hieman erikoiseen suuntaan. Woody Milintachindan haastateltavana ollut isä-poika -kaksikko kertoi haastattelijalle olevansa erittäin läheisiä. Haastattelussa Jaden selitti, kuinka hänen isänsä jopa yritti kerran suudella häntä.

Nuori näyttelijänalku ei kuitenkaan ehkä aavistanut, mitä viattomasta kommentista seuraisi. Will Smith nimittäin tarttui syöttiin ja pussasi vastustelevaa poikaansa suoraan suulle kesken haastattelun. Jaden kiemurtelikin varmasti liian läheiseltä tuntuneen hetken jälkeen pois haastattelusohvalta. Suutelukohtaus nähdään videolla ajasta 4:40 eteenpäin.

– Tämä on naurettavaa! Jaden huudahtaa suutaan pyyhkien suukon jälkeen.

Taannoin Jaden Smith sai aikaan sanasodan Instagram-palvelussa. Eräs naisfani haukkui nuorukaisen fania lihavaksi verkossa ja alkoi vielä ryppyillä Instagram-palvelun ylläpitäjälle. Kommenteista suuttunut Jaden Smith julkaisi naisfanille suunnatun törkeän viestin verkossa.