Juhannuksen rajuin tatuointi! BB-Joukon kasvotatuointi levisi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman Suomen versiossa taannoin kisaillut ja lopulta kolmanneksi sijoittunut BB-Jouko on ohjelman päättymisen jälkeen pysytellyt poissa julkisuudesta. Viikonloppuna hän vietti juhannusta Himoksella ja suostui poseeraamaan Staran kuvaajalle yhdessä ystävänsä kanssa.

Realityohjelmassa vieraillessaan Joukolla oli näyttävät tatuoinnit muun vartalonsa lisäksi myös kasvoissaan, mutta sittemmin tatuoinnit ovat peittäneet yhä enemmän miehen kasvoja. Jouko on nimittäin ottanut leukaansa uuden näkyvän tatuoinnin, jossa lukee hänen Noel-poikansa nimi.

Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Big Brother -ohjelma oli Joukolle ikimuistoista aikaa, sillä hänen silloinen ex-kumppaninsa oli samaan aikaan miehelle raskaana. Kauden aikana Jouko saikin soittaa tunteikkaan puhelun lapsensa tulevalle äidille. Lisäksi mies näki videlta ultraäänikuvaa lapsestaan.