Himoksen lauantaista ei vauhtia puuttunut! Tältä bileet näyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jämsän Himoksella juhlittiin viikonloppuna yksi maan suurimmista juhannustapahtumista, sillä sekä Kalajoen Juhannuksessa että Himos Festivalissa tehtiin yleisöennätys. Himoksella lauantain tähtikattauksessa nähtiin kotimaisia huippuartisteja, eikä vauhtia muutenkaan puuttunut.

Yleisön joukosta Stara bongasi muun muassa Big Brother -ohjelmasta tutuksi tulleen BB-Joukon, joka esitteli leukaan ottamaansa näyttävää tatuointia. Lauantaina lavoille nousivat muun muassa Elonkerjuu, Lovex, Irina, Ismo Alanko, Laura Närhi, J. Karjalainen, PMMP ja Petri Nygård.

Viimeksi mainitun kohuräppärin jälkeen bileet päätettiin näyttävästi ilotulituksella. Himos keräsi tänä vuonna yhteensä peräti 46.000 katsojaa kolmessa päivässä. Tapahtuma oli sekä perjantaina että lauantaina loppuunmyyty. Ensi vuodeksi aluetta laajennetaan entisestään.