Star Wars -pilailu hämmensi hississä: ”Voima olkoon kanssasi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

George Lucasin luoma Star Wars -elokuvasaaga on monille faneilleen enemmän kuin pelkkä leffasarja. Kaikki tuntevat ainakin elokuvasta tutun lauseen: ”May the Force be with you”, joka suomennettuna tarkoittaa ”Olkoon voima kanssasi”.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt lontoolaisen opinahjon opiskelijat ovat intoutuneet huijaamaan koulutovereitaan hauskalla hissipilalla, jossa mukaillaan Star Wars -elokuvan jedivoimia. Hississä olevat oppilaat menevät hämilleen yhden hississä olevan miehen taidosta, sillä näyttää kuin hän osaisi avata hissin oven pelkällä käden heilautuksella.

Itseasiassa samaan aikaan hissin ulkopuolella on pilan toinen osapuoli, joka painaa nappia oven avaamiseksi. Hissin asiakkaat eivät tosin tiedä totuutta ja pyytävät oudoilla voimilla varustettua miestä lopettamaan oven turhan availun samalla, kun ovat täysin äimistyneitä.