Kaupunginvaltuutettu väittää siittäneensä avaruusolennon: ”Vaimoni ei ollut iloinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti uutisia ja videomateriaalia UFO-havainnoista. Kaikki väitetyt tapaukset eivät kuitenkaan liity pelkästään havaintojen tasolle. Jotkut ihmiset nimittäin väittävät tulleensa siepatuksi avaruusaluksiin muukalaisten kokeita varten.

Nyt Iso-Britanniassa sijaitsevan Whitbyn kylän kaupunginvaltuuston poliitikko on herättänyt hämmennystä kertomalla olevansa avaruusolennon isä. 53-vuotias Simon Parkes ”paljasti” Confessions Of An Alien Abductee -dokumentissa siittäneensä Zarka-nimisen olennon ”Kissakuningattareksi” kutsumansa muukalaisen kanssa. Mies kertoo harrastavansa intergalaktista seksiä noin neljä kertaa vuodessa.

– Vaimoni sai tietää asiasta, eikä ollut siitä iloinen. Tästä aiheutui jotain ongelmia. En pidä sitä kuitenkaan vääränä, sillä tässä asiassa ei liikuta ihmisten tasolla, Simon Parkes kuvailee.

Kaupunginvaltuutettu kertoo myös, että hänen oma äitinsä on 2,75 metrin pituinen vihreä avaruusolento, jolla on kahdeksan sormea. Simonin mukaan useilla samassa asemassa hänen kanssaan olevilla ihmisillä on vastaavanlaisia kokemuksia. He eivät kuitenkaan puhu asiasta, sillä pelkäävät uransa puolesta.