Susi jahtasi moottoripyöräilijää: ”Juoksi jopa 40 km/h”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suden kohtaaminen on varmasti aina sydämen pulssia nostattava kokemus. Nyt eräs kanadalaismies on noussut otsikoihin jaettuaan erikoisen tarinansa. Moottoripyörällä liikenteessä olleen miehen mukaan susi jahtasi häntä maantiellä.

Tim Bartlettin mukaan susi vain yhtäkkiä ilmestyi tien viereisestä pusikosta. Tämän jälkeen eläin alkoi juoksemaan hänen moottoripyöränsä perässä, National Post -lehti uutisoi. Petoeläin lähti juoksemaan pyörän perässä noin 40 kilometrin tuntivauhtia.

Eläin pääsi omituisen episodin aikana vain muutaman metrin päähän moottoripyörästä. Bartlett joutui ajamaan kiemurrellen sekä lisäämään vauhtiaan päästäkseen kutsumattomasta ihailijastaan eroon. Miehen mukaan jännittävä tilanne oli myös hieman pelottava.

– Vatsanpohjassani en kokenut olleeni uhassa. Olisin kokenut itseni uhatuksi, jos olisin ollut liikkeellä kävellen tai polkupyörällä, mutta tiesin että pystyn pääsemään sitä karkuun, Tim Bartlett selittää National Postille.