Ujo neitsyt seksilelujen suunnittelijaksi: ”Veti pisteet kotiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aikuisen neitsyen elämä voi olla paikoitellen jännittynyttä, koska erästä tärkeää hetkeä ei ole vielä koettu. Brittiläinen Rebecca Rielly oli ennen ujo neitokainen, kunnes 22-vuotias löysi lopulta seksilelujen salat.

Kaikki alkoi internetin Google-hakukoneen ansiosta. Rebecca kirjoitti verkkoon hakusanaksi ”jännittäviä asioita, joita tehdä”. Hän löysi samantien Ann Summers -seksikaupan mainoksen, jossa haettiin työntekijöitä projektiin.

Nivelreumasta kärsinyt Rielly oli käynyt sairautensa vuoksi aiemmin lähes itsemurhan partaalla. Juuri kun hoitokeinot alkoivat tepsiä, tuli elämään myös uusi työpaikka seksilelujen suunnittelijana. Neito ei ollut koskaan edes käyttänyt seksileluja, mutta työstä kuullessaan hän tiesi heti, että tulisi menestymään siinä.

Rebecca kutsuttiin pian Lontooseen tapaamaan yrityksen johtajaa, Jacqueline Goldia. Riellyn piti esitellä seksikkäänä pitämänsä esine, ja hän veti pisteet kotiin kertomalla Beyonce Heat-hajuvedestä. Hän pääsi O-tiimiin, jonka tekemiä seksileluja nähtiin Channel 4 -kanavan Sex Toy Stories -ohjelmassa.

Neidon mukaan seksilelujen suunnittelu on muuttanut hänen elämänsä. Aiemmin hänellä ei ollut sairautensa takia sosiaalista elämää, ja sitten hän saikin olla lelutiimissä useiden iloisten naisten ympäröimänä. Onnellisuus houkutteli elämään myös poikaystävän, jonka kanssa Rebecca pääsi elämänsä ensimmäiseen suhteeseen, uutisoi Daily Mirror -lehti.