Vessapila meni täydestä – yllättävää kohteliaisuutta videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nettiin päätyvät pilavideot ovat usein myötätuntoa herättäviä ja välillä jopa tuskaista katsottavaa. Nyt eräs pilailija on päättänyt kääntää pilailun päälaelleen tekemällä YouTube-videon, jossa ihmisille tarjotaan yllättävän hyvää palvelua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pilassa amerikkalaisen huoltoaseman vessaan on nimittäin hankittu ihkaoikea miespalvelija. Mies odottaa vessassa valmiina siistiin virka-asuun sonnistautuneena sisään astelevia miehiä. Yhden henkilön vessassa odottava mies on monelle vessassakävijälle melko yllättävä näky.

Kohtelias mies tarjoaa vessan käyttäjille kaikkea karkeista käsienkuivaukseen. Moni vessaan tullut mies kuitenkin epäröi käydä vessassa toisen miehen seisoessa lähietäisyydellä. Muutama rohkea yksilö antaa palvelijan auttaa heitä asioinninsa yhteydessä.