Tyylikkäiden Star Wars -fanien fanituote vailla vertaa: R2D2-kalvosinnapit

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet Star Wars -elokuvien fanit keräväät itselleen erilaisia elokuvien teemoihin sopivia oheistuotteita. Nyt eräs amerikkalaisyhtiö on mennyt askeleen pidemmälle täydellisen fanituotteen keksimisessä. Tyylikkäille miehille suunnattu tuote lienee monen unelmalahja.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Kyseessä on Star Wars -elokuvissa nähdyn R2D2-droidin mukaan tehdyt kalvosinnapit. Amerikkalaisen Silver Smith Cufflinks -yhtiön valmistamat kalvosinnapit voi myös avata, ja kummankin kalvosinnapin sisältä paljastuu toimiva kahden gigan muistitikku. Kalvosinnapit ovat siis sekä visuaalisesti näyttävät että erittäin kätevät.

Amazonissa myynnissä olevat kalvosinnapit eivät kuitenkaan ole ihan sieltä halvimmasta päästä. Omasta R2D2-parista joutuu nimittäin kustantamaan peräti 150 euroa. Yhtiön mukaan elokuvien taustalla oleva Lucasfilm-yhtiö on antanut virallisen lupansa teemakalvosinnappien tuottamiseen.