Uskottoman naisen tunnistaa tuoksuista – tässä pettäjien parfyymit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naiset ovat kautta aikojen viekoitelleet miehiä erilaisten mielikuvitusta ja viettejä kiihottavien tuoksujen avulla. Pettäjäsivusto AshleyMadison.com selvitti, mitkä parfyymit ovat suomalaisten pettäjänaisten suosiossa. Näistä lahjatoiveista kannattaa siis olla huolissaan.

AshleyMadison.com toteutti maailmanlaajuisen kyselyn siitä, mitkä tuoksut ovat pettäjänaisen ykkösvalintoja miesmetsälle. Kyselyyn vastasi myös 1.235 pettäjäsivuston suomalaista jäsentä, joiden pettämisreissujen suosikeiksi paljastuivat niin kukkaistuoksut, mausteiset, voimakkaat tuoksut kuin sitruksen sävytkin.

1. Versace – Bright Crystal

Peräti kolmasosa kyselyyn vastanneista suomalaisnaisista valitsi suosikikseen Versacen Bright Crystal –tuoksun. Ylellisen turhamaisena mainostettu tuoksu sisältää granaattiomenaa, magnoliaa ja pionia. Tämä tuoksu lahjatoivelistalla saattaa antaa aihetta epäilyksiin.

2. Dior – J’adore

Pohjoisamerikkalaisten pettäjänaisten suosikiksi kohonnut Diorin J’adore kiipesi Suomen kisassa kakkoseksi, mutta maailmanlaajuisen listan ykköseksi. Diorin kukkaistuoksu sisältää jasmiinia, orkideaa ja ruusua. Tuoksun kasvona on toiminut vuodesta 2004 amerikkalainen näyttelijäkaunotar Charlize Theron.

3. Jean Paul Gaultier – Classique

Joka viides uskottomista suomalaisnaisista valitsee tuoksukseen Jean Paul Gaultierin Classiquen. Eikä ihme, sillä myyntipuheessa parfyymin luvataan kiihottavan sukuviettiä appelsiininkukkien ja kirpsakan inkiväärin tuoksuilla.

4. Valentina Valentino – Eau de Parfum

Tämä kukkaistuoksu on syntynyt omapäisten italialaisten perijättärien inspiroimana. 16,5 prosenttia kyselyyn vastanneista pettäjänaisista ilmoitti sen inspiroivan myös heitä ja heidän salarakkaitaan.

5. Burberry – Touch

Tämän suomalaiseen nenään sopivan miedon ja marjaisan tuoksun valitsi 13 prosenttia vastaajista. Mustaviinimarja ja karpalo sekoittuvat tuoksussa ruusuun ja jasmiiniin. Kisassa pärjänneistä tuoksuista juuri Touch saattaa antaa kantajastaan virheellisesti kiltin ja rauhallisen kuvan.