Pikkupoika ilmiantoi oman äitinsä pankkiryöstöstä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisit julkaisevat usein rikoksia selvittäessään kuvia valvontakameroiden nauhoilta, jotta kansalaiset voisivat auttaa rikollisten tunnistamisessa. Nyt eräs amerikkalainen pankkiryöstöstä epäilty nainen on jäänyt kiinni juuri valvontakameroiden kuvien julkaisun myötä.

Erikoisen tapauksesta tekee se, että ilmiannon teki naisen oma poika. MLive.com-uutisoi, kuinka poika soitti poliisit kotitalolleen, jossa hänen äitinsä Dee Ann Sanders pidätettiin pankkiryöstöstä epäiltynä. 53-vuotiaan Sandersin uskotaan ryöstäneen Bank of America -pankin konttorin Kent Countyssä Michiganissa.

Sandersin pojan lisäksi useat muut henkilöt tunnistivat hänet ryöstäjäksi mediassa julkaistujen kuvien perusteella. FBI-agentti Adam Van Deurenin mukaan nainen on kuulusteluissa myöntänyt syyllistyneensä pankkiryöstöön. Sanders kertoi poliiseille, kuinka hän on avio-ongelmien myötä ajautunut huumeriippuvuuteen.