Shokki! Kohuttu mallikaunotar yritti itsemurhaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöihin kohdistuu mediahuomion myötä erilaiset paineet kuin tavalliseen pulliaiseen. Joillekin henkilöille paineet voivat kasvaa liiankin koviksi, jolloin turvaudutaan äärimmäisiin keinoihin. Näin kävi brittiläiselle kohujulkkikselle, Maria Fowlerille.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

26-vuotias neito yritti nimittäin lopettaa elämänsä viime viikolla ottamalla yliannostuksen lääkkeitä. Maria vietti itsemurhayrityksensä jälkeen kolme yötä sairaalassa. Glamourmallin edustaja kertoi Daily Mail -lehdelle, että tähti toipuu parhaillaan kotonaan ja ottaa vastaan perheensä tuen.

Hän kärsi henkilökohtaisista ongelmista äkillisen ja järkyttävän tapauksen aikaan. Neitokaisen uskotaan silti vielä deittailevan rakastaan, jääkiekkopelaaja James Morgania. Hän kirjoitti vastikään Twitter-tiliinsä viestin, jossa kertoi tilanteesta.

mariafowler21042012b.png

– Anteeksi, etten ole twiitannut tai vastannut. Olen ollut sairaalassa. Olen ok, vain voin hieman huonosti. Toivottavasti pääsen pian pois, jos en jo huomenna, kirjoitti Maria Fowler viestiinsä.

Maria Fowler nousi tähteyteen The Only Way Is Essex -realitysarjan myötä. Lähdettyään sarjasta hänelle määrättiin masennuslääkkeitä, koska neito tarvitsi apua tuntemustensa kanssa. Taannoin Fowler paljasti laihduttaneensa vartaloaan rasvaimulla, ja hän on sittemmin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti internetissä.