Realitytähti sai tarpeekseen – muutti metsään asumaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin esitettiin muutama vuosi sitten Jon ja Kate +8 -realitysarjaa. Ohjelmassa seurattiin Gosselinin perheen arkea, joka oli hedelmällisyyshoitojen avulla paisunut kymmenhenkiseksi. Pääosissa olivat kolmekymppiset vanhemmat Jon ja Kate Gosselin.

Pariskunta erosi sittemmin toisistaan, ja Jon deittaili julkkisneitokaisia. Elämä on sen jälkeen kohdellut häntä kovalla kädellä, sillä mies elää tällä hetkellä metsässä. Hänellä ei ole osoitetta, jotta ihmiset ja paparazzit eivät voi tavoittaa häntä.

Syy katoamiseen on tähden mukaan se, ettei hän halua enää olla julkisuudessa. Gosselin paljasti tilanteen VH1-kanavan The Gossip Table -ohjelmassa.

Gosselin oli vastikään otsikoissa, koska Ed Hardy -vaatebrändi syytti miestä firman taloudellisista vaikeuksista. Yrityksen mukaan ongelmat olivat julkkismiehen syytä, koska hän käytti brändin vaatteita Jon ja Kate +8 -ohjelmassa.