Heidi toivotti USA:lle hyvää itsenäisyyspäivää – märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkikset erehtyvät joskus tavallisten ihmisten tavoin ottamaan tatuoinnin, jossa on heidän kultansa nimi. Heidi Klumilla oli vielä jokin aika sitten tähtitatuointi, jossa oli lasten nimikirjainten lisäksi ex-aviomiehen Sealin nimi.

Klum poistatti tatuoinnin, koska on siirtynyt elämässään eteenpäin. Nyt Heidi on juhlinut Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää rannalla ja hän julkaisi Instagram-blogissaan asiaan liittyvän bikiniotoksen, jossa tähti heiluttelee maan kuuluisia tähtilippuja.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Hyvää heinäkuun neljättä päivää kaikille! Kirjoitti Heidi blogiinsa.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009. Pari erosi yllättäen viime vuonna.