70’s Show -tähti kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa muistetaan vieläkin suosittu 70’s Show -komediasarja, jonka tähdistä osa on päätynyt Hollywoodin A-luokan julkkiksiksi. Topher Gracen, Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin ura on noussut, sen sijaan Laurie-hahmoa näytellyt Lisa Robin Kelly on syöksynyt ongelmista toiseen.

43-vuotias näyttelijätär pidätettiin äskettäin rattijuopumuksesta epäiltynä. Lisa Robin Kelly jäi kiinni, koska hän esti liikennettä liikkumasta kiireisellä väylällä Los Angelesissa lauantai-iltana.

Poliisit soitettiin tapahtumapaikalle ja he huomasivat tähdessä merkkejä juopumisesta. Viranomaiset tekivät Kellylle alkoholitestin, eikä nainen läpäissyt sitä. Näyttelijätär pidätettiin ja vietiin putkaan, uutisoi TMZ-sivusto.

Lisa Robin Kelly pidätettiin taannoin 61-vuotiaan aviomiehensä pahoinpitelystä. Pariskunnan riita johti fyysiseen tappeluun, johon poliisit joutuivat puuttumaan. Alkoholiongelmansa myöntänyt neitokainen syyllistyi myös aiemmin pahoinpitelyyn sekä rattijuopumukseen vuonna 2010.