Tiesitkö tämän? Supertähdillä uskomattomia fobioita: ”Pelkään purukumia!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yleisimpiin pelkotiloihin lukeutuvat esimerkiksi lentämisen ja korkeiden paikkojen kammoaminen. Nyt E! Online -sivusto on listannut tunnettujen julkisuuden hahmojen erikoiset fobiat. Listalle on päätynyt esimerkiksi Twilight-tähti Kristen Stewart.

Robert Pattinsonista äskettäin eronnut kaunotar nimittäin pelkää hevosia. Pelkotila johtuu lapsuudenaikaisesta ratsastusonnettomuudesta, jossa elokuvatähden olkapää meni sijoiltaan. Poptähti-näyttelijä Justin Timberlake sen sijaan on paljastanut pelkäävänsä kuollakseen hämähäkkejä.

Popin prinsessaksi tituleerattu Britney Spears esiintyi vuoden 2001 MTV Video Awards -palkintotilaisuudessa elävän pytonin kanssa, vaikka neitokainen pelkää käärmeitä yli kaiken. Näyttelijätär Jennifer Aniston sen sijaan ei nauti lentämisestä, ja hänen kerrotaan pelkäävän erityisesti lennon nousuvaihetta. Suosikkinäyttelijä Tom Cruisesta taannoin eronnut Katie Holmes pelkää ehkä hieman yllättäen pesukarhuja.

Mediamoguli Oprah Winfrey taas on paljastanut, että hän pelkää kuollakseen purukumia. Hän ei sallikkaan purkkaa samaan rakennukseen missä hän työskentelee. Popkuningatar Madonna ei nauti näyttävistä luonnonvoimista, sillä hän kammoaa ukkosta. Näyttelijätär Nicole Kidmanin taas kerrotaan pelkäävän niinkin viattomia hyönteisiä kun perhosia.