Tupac tekee paluun – räppäri saa oman musikaalin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

17 vuotta sitten kuollut hiphop-tähti Tupac Shakur teki taannoin paluun keikkalavoille Coachella-festivaaleilla. Hän esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammina. Sittemmin Tupacin on kerrottu lähtevän kokonaiselle kiertueelle.

Nyt suosikkimuusikon elämästä tullaan kuulemaan musikaalin muodossa. Broadway-verkkosivusto uutisoi, kuinka Holler If Ya Hear Me -niminen musikaali tulee sijoittumaan keskilännessä sijaitsevaan kaupunkiin, ja siinä tullaan seuraamaan kahden lapsuudenystävän vastoinkäymisiä. Musikaali tullaan näkemään Broadwayllä kautena 2013 – 2014.

– Tupac oli profeetta ja haluan kaikkien näkevän tämän. Holler If Ya Hear Me on nykyaikainen musikaali, jossa käytetään kaikkea Tupacin musiikkia, mutta Tupac ei ole hahmo musikaalissa, ohjaaja Kenny Leon selittää sivustolle.

Musikaalin koreografiasta vastaa Wayne Cilento ja musiikista Daryl Waters. Rap-artistin äiti Afeni Shaku on yksi musikaalin tuottajista. Tupacin äiti on aiemmin vannonut kunnioittavansa poikansa muistoa tuomalla julkisuuteen kaikki tämän keskeneräisiksi jääneet tuotannot.

Muutama vuosi sitten rap-legenda Tupac Shakurin vanha seksivideo löydettiin arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä. Video oli kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.