Liam Neeson sai jättitarjouksen Taken-elokuvan jatko-osasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien toimintaelokuvien ystävien räiskintävalikoiman kärkeen lukeutuvat Taken-elokuvat. Niitä tähdittää Hollywood-konkari Liam Neeson, joka muistetaan myös elokuvista Schindlerin lista, Battleship ja Yön ritarin paluu.

61-vuotias näyttelijä ei aiemmin lämmennyt idealle, että elokuvasarja saisi vielä jatkoa kolmannella osalla. Nyt Liam Neeson on kuitenkin raporttien mukaan suostunut neuvottelemaan Taken 3 -elokuvaroolista. Miehelle tarjotaan nimittäin roolista peräti 16 miljoonan euron sopimusta.

Tuottajat haluavat tehdä kolmannen osan, koska Taken 2 tuotti elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti lähes 300 miljoonaa euroa. Myös Maggie Gracen ja Famke Janssenin odotetaan palaavan aiempiin rooleihinsa.

Elokuvan puuhamies Luc Besson ja Robert Mark ovat käsikirjoittaneet tulevaa elokuvaa, jolle ei ole vielä löytynyt Breaking News -sivuston mukaan ohjaajaa. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, elokuvaa alettaisiin kuvaamaan helmikuussa 2014.