Tästä syystä mies antaa suuseksiä naiselle

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eroottisissa leikeissä esileikkiä pidetään tärkeänä asiana erityisesti neitokaisten kohdalla. Monesti pariskunnat voivat ennen varsinaista aktia lämmitellä toisiaan esimerkiksi suuseksin merkeissä.

Nyt amerikkalaiset tutkijat ovat pohtineet sitä, minkä takia mies vaivautuu antamaan naiselle suuseksiä, kun teko ei kuitenkaan liity suoraan biologiseen lisääntymiseen. Käytyään läpi 243 heterosuhteessa elävän aikuisen miehen joukon kysymyksineen tutkijat ovat päätyneet yllättävään ratkaisuun.

Heidän mukaansa suuseksillä on syvempi tarkoitus, koska koituva tyydytys estää naista pettämästä miestä. Kun suhteen naisosapuoli kokee tarpeidensa täyttyvän suhteessa, hän ei katsele muita miehiä sillä silmällä. Tutkimus on jo ehtinyt herättää verkossa negatiivisia reaktioita, sillä sitä pidetään typeränä ja tarpeettomana, uutisoi Huffington Post -lehti.