Teräsmieheksi pukeutunut otti myymälävarkaan kiinni

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

DC Comicsin Teräsmies-hahmo tunnetaan maailmalla ihmisiä auttavana supersankarina. Nyt eräs brittimies on toiminut tosielämän sankarina, sillä hän auttoi nappaamaan myymälävarkauteen sortuneen miehen.

Avuliaan miehen asu oli kiinnioton hetkellä kuitenkin varsin huomiota herättävä. Myymälävarkaan napannut brittimies oli nimittäin pukeutunut Teräsmiehen asuun, Telegraph-lehti uutisoi.

Sheffieldistä kotoisin oleva Luke Junior osallistui ruokakaupan edessä pidettyyn hyväntekeväisyystapahtumaan. Teräsmiestä tarvittiin kuitenkin yllättäen apuun aivan muussa mielessä.

24-vuotias Junior huomasi, kuinka varas juoksi kaupasta ulos myyjät kintereillään. Nopealiikkeinen mies tarttui varkaaseen ja piteli tätä paikoillaan kunnes poliisit saapuivat paikalle. Varas talutettiin paikalta samalla kun kaupan työntekijät soittivat Teräsmiehen tunnusmusiikkia liikkeen kaiutinjärjestelmän kautta.