Katri Sorsa otti tatuoinnin alapäähänsä: ”Kuin veitsellä olisi vedetty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa nähdään parhaillaan suositun viihdeohjelman spin off -nettisarjassa, jossa osa tähdistä seikkailee Espanjan Aurinkorannikolla.

Aurinkorannan tähtöset -ohjelmassa seikkaileva Katri Sorsa nähtiin äskettäin julkaistussa jaksossa ottamassa tatuoinnin intiimialueelleen. Toimenpide oli neitokaisen mukaan melko kivulias.

– Se oli ihan kuin olisi veitsellä vedetty alapäähän, mut mitä mä en mun miehen takia tekisi. Mä soitin mun miehelle, että mä oon nyt ottanut sen tatuoinnin, kun se on kans tosi herkkä vähän niin kuin minä. Me aina itketään yhdessä, Katri Sorsa kertoi Aurinkorannan tähtöset -nettiohjelmassa.