Candice Swanepoel ei ujostellut alusvaatekuvauksissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Victoria’s Secret -malli Candice Swanepoel on ollut kauan pois sinkkumarkkinoilta, sillä neito on seurustellut 17-vuotiaasta asti Herman Nicolin kanssa. Sydämen valittu on myös malli, joten yhteinen työnkuva varmasti lähentää välejä entisestään.

Nyt 24-vuotias Candice nähdään uusissa mallikuvissa, joissa neitokainen laittaa miesten sukat pyörimään alusvaatteisillaan. Oli hänen yllään sitten minkälainen liivisetti tahansa, tuntuu Swanepoel olevan kuin tuota vaatekappaletta varten luotu.

Candice löydettiin mallin töihin 15-vuotiaana Durbanin kirpputorilta. Sittemmin neidon ura on noussut raketin lailla, ja hän on eräs tämän hetken arvostetuimmista ja parhaiten tienaavista mallikaunottarista. Hän oli vuonna 2012 Forbesin kovapalkkaisimpien mallien listalla numero kymmenen.