Teinitytön Samsung Galaxy räjähti taskussa – sai pahat palovammat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sähköisiä laitteita käyttäessä voi välillä kohdata yllättäviä oikosulkuja tai muita epäonnisia tapauksia. Nyt otsikoissa on erään sveitsiläistytön epäonninen tarina. Neitokaisen Samsung Galaxy -älypuhelin räjähti mystisesti tytön taskussa. Tilanne ei päättynyt vammoitta.

18-vuotias Fanny Schlatter sai tapahtuneen johdosta toisen ja kolmannen asteen palovammoja reiteensä, Le Matin -lehti uutisoi. Neitokaisen Samsung Galaxy S3 -puhelimen räjähti vielä selittämättömästä syystä. Räjähdyksen seurauksena Schlatterin housut syttyivät palamaan.

Maalarin apulaisena työskentelevä nuori havahtui työpäivänsä aikana kovaan ääneen. Neitokainen kuvailee äänen muistuttaneen papateista kuuluvaa ääntä. Tämän jälkeen Schlatter haistoi palavista housuistaan lähteviä kemikaaleja.

– Onneksi hiukseni olivat kiinni eikä paitani ehtinyt syttyä tuleen, Fanny Schlatter selittää Le Matin -lehdelle.

Palovammojen seurauksena nuorella ei ole oikeassa reidessään ollenkaan tuntoa jäljellä. Schlatter on myös joutunut lopettamaan työskentelyn tapahtuneen johdosta. Sveitsiläisnuori on ottanut yhteyttä Samsungiin ja hän aikoo nostaa yhtiötä vastaan oikeuskanteen.