Suosikkiräppäri naimisiin – paljasti tapahtuneen Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Wiz Khalifa ja mallikaunotar Amber Rose ovat pitäneet yhtä jo jonkin aikaa. Pari sai vastikään ensimmäisen yhteisen lapsensa. Heidän avioitumisestaan oli huhuja aiemmin, mutta nyt asia on varmistunut.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Pariskunta bongattiin viime viikolla Los Angelesissa järjestelemässä avioliittolupiaan, kertoo TMZ-sivusto. Ei mennyt kauaakaan tuosta, kun Wiz Khalifa ja Amber Rose paljastivat karanneensa salaa naimisiin. He julkaisivat ilouutiset Twitter-sivuillaan.

Julkkispari aikoo pitää syksyllä virallisemmat häät. Rose on jo aiemmin vihjaillut parin kihlauksesta verkossa ja kertonut haluavansa päästä rouva Khalifaksi. Neito julkaisi Instagram-palvelussa suloisen kuvan vastanaineesta parista. Sebastian-pojan myötä pariskunnan onni on vain muuttunut täydellisemmäksi.