Leona Lewis yllätti: ”Vaihtaisin urani eläinkoekieltoon”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supersuosittu brittiläinen poptähti Leona Lewis ei ole urallaan juuri kohuotsikoissa ollut, ja tulee tuskin jatkossakaan olemaan. Vuonna 2006 X Factor -ohjelmasta tutuksi tulleen laulajattaren tunnetuin kappale on varmasti hänen esikoissinkkunsa Bleeding Love, eli suomennettuna vertavuotava rakkaus.

28-vuotias Lewis on nyt paljastanut itsestään uusia puolia Cosmopolitan-lehden haastattelussa. Neitokaisen mukaan hän suhtautuu erittäin intohimoisesti eläinkokeiden kieltämiseen. Kaunotar kertoo, että hän olisi valmis vaihtamaan laulajanuransa maailmanlaajuiseen eläinkoekieltoon.

– Voisin edelleen tehdä musiikkiani missä tahansa muodossa tahtoisin, mutta mielestäni on vain niin tärkeää, että ihmiset osoittavat myötätuntoa, Leona Lewis selittää Cosmopolitanille.

Lewisin mukaan yhteiskuntaa voi tarkastella hyvin sen perusteella, miten se kohtelee eläimiään. Neitokainen on ollut koko uransa ajan näkyvä eläinten oikeuksien puolustaja. Kaunotar kieltäytyi esiintymästä Harrods-tavaratalon omistajalle Mohammed Al Fayedille vuonna 2008 sen takia, että tavaratalo myy turkiksia.

Leona Louise Lewis on brittiläinen laulaja-lauluntekijä. Kasvissyöjänä elävä neitokainen nimettiin muutama vuosi sitten PETA-järjestön taholta maailman seksikkäimmäksi vegaaniksi. Lewis julkaisi viime vuonna kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Glassheart. Neitokainen paljasti taannoin laajentavansa musiikkiansa popista myös räppäämiseen.