Erikoinen työpaikkaromanssi: Merenneito ja merenneitomies rakastuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Merenneidot, nuo kiehtovat taruolennot, ovat yhä osa kulttuuria. Kerroimme taannoin eräästä floridalaisesta miehestä, joka eli merenneitomiehen elämää ja kävi aika ajoin sukeltelemassa pyrstönsä kanssa paikallisissa vesistöissä.

Nyt uutisiin on päätynyt onnellinen merenneitotarina. Floridan SeaWorld -teemapuiston merenneito ja merenneitomies ovat rakastuneet toisiinsa. Melissa Dawn ja Antionio Padilla tunsivat heti vetoa toisiinsa yhteisen työpestin alkaessa. Pari työskentelee yhdessä Melissa Mermaid -ohjelmanumerossa.

– Ensimmäisestä päivästä lähtien meillä oli yhteys. En tiennyt, mikä se oli. Tulin toimeen kaikkien kanssa, mutta hän oli ainoa, jonka kanssa halusin olla yhteydessä, kertoi ammattisukeltaja Melissa Huffington Post -lehdelle.