John Mayer pelasti fanin päivän – osti köyhälle teinille kitaran

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikko John Mayer tunnetaan mediassa kiihkeästä on-off-suhteestaan Katy Perryn kanssa. Pari on tällä hetkellä yhdessä. Äskettäin Mayer julkaisi uuden Paperdoll-musiikkivideon. Nyt 35-vuotias mies on tehnyt erään faninsa todella onnelliseksi.

John Mayer poikkesi New Yorkin SoHossa sijaitsevassa musiikkikaupassa tyttöystävänsä Katy Perryn kanssa ja törmäsi 16-vuotiaaseen Julie Ferminiin. Neitokainen ihaili kallista kitaraa, kun popkomistus käveli tämän ohi.

– Me sekosimme ja tulimme todella kiihdyksiin. Näytin hänelle kitaran. Hän meni sen luo ja katsoi sen hinnan. Sanoin, ettei minulla ole siihen varaa, ja hän käski lopettamaan puhumisen, Fermin selitti Us Weekly -lehdelle.

Laulaja oli niin anteliaalla päällä, että osti kitaran teinille. Kun julkkispari oli lähtenyt kaupasta, kaupan työntekijä lähestyi Julieta ja kertoi Mayerin hankinnasta. Fermin kertoi tuntevansa itsensä maailman onnellisimmaksi ihmiseksi.

John Mayerin uusin Paperdoll-musiikkivideo herätti taannoin huomiota julkisuudessa, koska siinä esiintyy nettisensaatio Joanna Rohrback. Nainen on jo kauan harjoittanut omaa prancercise-liikuntamuotoaan. Joanna on kertonut hassunnäköisen liikuntamuotonsa saaneen vaikutteita hevosen kävelytyylistä.