Kettu hyökkäsi miehen kimppuun vessassa: ”En edes ehtinyt pyyhkimään”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmisten ja villieläinten kohtaamiset eivät aina pääty onnellisesti ja ilman vahinkoja. Nyt Isossa-Britanniassa hämmentää uutinen, jonka mukaan eräs brittimies joutui ketun yllättävän hyökkäyksen kohteeksi. Eläin ahdisteli miestä tämän omassa kodissa.

Anthony Schofield -niminen työtön kirvesmies oli ollut valitettavan kohtaamisen aikana vessassa. Mies kertoo News Shopper -sivustolle, että hän oli ”hiljaisesti hoitamassa asioitaan”, kun kettu yhtäkkiä ryntäsi vessaan. Tästä seurasi raivoisa ajojahti ympäri asuntoa.

– En edes ehtinyt pyyhkimään itseäni, Anthony Schofield kertoo sivustolle.

49-vuotiaan miehen mukaan järjiltään ollut kettu raateli hänen olohuoneessa ollutta kumppaniaan ja heidän kissaansa. Ketun kerrotaan tarttuneen kissaa kaulasta kiinni. Lemmikkieläin sai hurjan kohtaamisen seurauksena muutamia haavoja.

Seikkailunsa aikana kettu onnistui myös puremaan Schofieldin partneria Tanny Chapplea sormeen. Loppujen lopuksi brittimies oli onnistunut raahaamaan kädessään kiinni roikkuvan ketun pihalle. Schofieldin mukaan pariskunnan kissa ei enää suostu menemään kettuhyökkäyksen tapahtumapaikana toimineeseen olohuoneeseen.