Vaimo teki järkyttävän löydön Facebookissa – aviomiehellä toinenkin vaimo

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kaksiavioisuus on lailla kiellettyä suurimmassa osassa länsimaita. Nyt otsikoihin on noussut tapaus, jossa eräs brittimies onnistui pitämään kahta vaimoa molempien naisten eläessä täysin epätietoisina tämän suhdekuvioista. Mies on sittemmin jäänyt kiinni.

Brian Frain meni naimisiin vuonna 1999 Anne-Marie Simin kanssa pikaisen romanssin päätteeksi. Pariskunnan tiet erosivat kuitenkin vain kahden kuukauden liiton jälkeen ja Anne-Marie muutti Skotlantiin, Daily Mail -lehti kertoo. Neitokaisen kerrotaan yrittäneen ottaa mieheen yhteyttä viisi vuotta myöhemmin, koska hän halusi mennä uudelleen naimisiin.

Edelleen Frainin kanssa virallisesti naimisissa ollut nainen ei kuitenkaan asianajajiensa kanssa onnistunut löytämään miestä. Nyt Sim on saanut miehen käsiinsä. Nainen löysi aviomiehensä Facebookista, jonne mies oli julkaissut kuvia vuonna 2009 juhlituista häistään.

Frain oli mennyt naimisiin Louise Meredithin kanssa, eikä naisella ollut mitään tietoa, että mies oli edelleen virallisesti naimisissa. Brittimiehen kerrotaan olettaneen, ettei hän liitosta kuluneen ajan takia ollut enää naimisissa Simin kanssa. Frain ja hänen toinen vaimonsa ovat sittemmin eronneet ja miestä odottaa oikeuskäsittely kaksiavioisuutensa johdosta.