Inhottu Rebecca Black coveroi Miley Cyrusia – karmeaa vai kaunista?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poplaulaja Rebecca Black nousi keväällä 2011 nettisensaatioksi Friday-kappaleensa myötä. 14-vuotiaan teinitähden kappale herätti huomiota lähinnä kehnolla laadullaan, sillä jotkut nimittivät sitä jopa maailman huonoimmaksi biisiksi. Toisaalta samaan aikaan jotkut kehuivat konseptia nerokkaaksi.

Nyt 16-vuotias Black on tekemässä paluuta musiikin pariin. Amerikkalaisneitokainen on julkaissut oman versionsa Miley Cyrusin hittikappaleesta We Can’t Stop. Mukana kappaleella on myös muusikko Jon D.

Friday-kappaleellaan maailmanmaineeseen noussut Black on hieman muokannut juhlimisesta kertovaa kappaletta nuoreen imagoonsa sopivammaksi. Neitokainen nauttii yhä musiikin tekemisestä, ja hän julkaisi taannoin oman versionsa Rihannan ja Mikky Ekkon kappaleesta Stay. Rebeccan We Can’t Stop -videota on käyty katsomassa jo yli 120.000 kertaa.