Tammerfest rykäistiin näyttävästi käyntiin – muhkea tähtikattaus tänäänkin

Festarit · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyi eilen keskiviikkona jo 19. kerran. Keskustorin festivaalialue oli ääriään myöden täynnä juhlakansaa, joka oli tullut nauttimaan festaritunnelmasta ja Anna Puun keikasta. Tänään torstaina tapahtuma valtaa loppuviikoksi myös Ratinanniemen festivaalipuiston.

Festivaalipuistossa tapahtuman kahdelle päälavalle nousevat tänään torstaina Elokuu, Haloo Helsinki!, Ismo Alanko, Jätkäjätkät, Klamydia, Mokoma, Petri Nygård ja Viikate.

Pakkahuoneella esiintyvät JVG, Jontte Valosaari, Majuri ja Tuomas Kauhanen. Keskustorilla lavalle nousevat Kari Peitsamo ja LeeWings, Ilves Bar & Nightissa Samuli Putro, Ilonassa Pandora, Yo-talolla Pää Kii, Klubilla Eläkeläiset ja M/S Tammerkosken risteilyllä Von Hertzen Brothers.