Suomalainen stand-up -koomikko alastomana junassa – video Facebookiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen stand-up -komiikka on ottanut muutaman viime vuoden aikana suuria harppauksia, ja alan tapahtumia järjestetään päivittäin ympäri Suomea. Eräs alan tunnetuimmista tähdistä on suomalais-ranskalainen Zaani, eli Jean-Eric Chaumentin.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Zaanin esittelyssä todetaan, etteivät sosiaaliset estot pure häneen. Luonnehdinta pitänee paikkansa, sillä eilen illalla Facebookissa julkaistiin video VR:n junasta, jossa Zaani oli matkalla Helsinkiin. Ykkösluokan vaunussa oli melko hiljaista, ja ehkä juuri sen kunniaksi koomikko oli päättänyt riisua itsensä täysin alastomaksi. Videolla nähdään miten mies nousee ja kävelee alastomana vessaan.

Katso video Stand Up Finland -ryhmän Facebook-sivuilta tästä linkistä. Koska videolla nähdään alastomuutta, voidaan se hetkellä millä hyvänsä poistaa palvelusta.