Juha Vuorisen rakkauskirje Päivi Räsäselle: ”Todellinen kikkelin joulukirkko”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet jälleen viime päivinä äimistellä sisäministeri Päivi Räsäsen lausuntoja, joiden ansiosta jälleen tuhannet ihmiset ovat eronneet kirkosta. Räsäsen kyseenalainen eroamissaldo lasketaankin jo kymmenissätuhansissa. Nyt ministeri on saanut julkisen rakkauskirjeen.

Radio Suomipopin aamujen juontajana ja Juoppohullun päiväkirjan kirjoittajana tunnetuksi tullut Juha Vuorinen on julkaissut Iltalehden blogissaan rakkauskirjeen, jossa hän paljastaa myös ensimmäiset muistikuvansa Räsäsestä.

– En saa vieläkään mielestäni kevättä -95, kun lantio keinuen nousit ensi kertaa eduskuntatalon portaita kuin saaliilleen hiipivä puuma. Olit sanan kaikissa merkityksissä todellinen kikkelin joulukirkko. Edelleenkin visioin sinut vartalosi jokaista kurvia nuolevaan joulunpunaiseen alusvaateasuun, vaikka monet nimesi kuullessaan näkevätkin vain punaista, Vuorinen kirjoitti.

Lisäksi suosikkijuontaja käsittelee taannoista homoiltaa sekä tuoreinta skandaalia, jossa Räsänen nosti Raamatun Suomen lain edelle. Lue koko rakkauskirje tästä.

Uusimmat