Mies löysi isänsä 44 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Adoptoitu lapsi alkaa suurella todennäköisyydellä jossain vaiheessa elämäänsä kiinnostumaan biologisista vanhemmistaan. Nyt eräs brittimies on löytänyt oikean isänsä uskomattomalla tavalla – tämä nimittäin haki samaan työtehtävään.

Darren Wardle annettiin adoptoitavaksi, kun hän oli muutaman päivän ikäinen. Mies ei ollut nähnyt oikeaa isäänsä, Paul Ferristä, 44 vuoteen. Kun adoptioisä kuoli syöpään, liikenteenohjaaja aloitti etsinnät biologisen isänsä löytämiseksi.

47-vuotias mies äimistyi saadessaan tietää, että 62-vuotias Paul-isä pyrki liikenteenohjaajan työpaikkaan samassa Staffordshiren kunnassa, jossa hän itsekin työskenteli.

– Tapaamisemme oli tunteikas. Olin niin yllättynyt siitä, että hän pyrki Staffordshiren kunnan liikenteenohjaajaksi kuten minäkin. Olen liikkuva liikenteenohjaaja ja minulla ei ole vakituista paikkaa, joten on harvinaislaatuista, että kohtasimme, Darren kertoi Female First -sivustolle.